Advertenties

Winterfair in hal Euroscoop

Stadsnieuws, 08 december 2012

In de hal van Euroscoop Tilburg vindt zaterdag 8 en zondag 9 december de Winterfair 2012 plaats. Meer dan vijftig standhouders, op het gebied van kerstcadeautjes, woonaccessoires, winterse attributen en tal van lekkernijen verkopen hun waren.

Positoos, het spaarsysteem voor consument en vereniging, is ook vertegenwoordigd met een aantal kramen. Je kunt zo spaarpunten inleveren voor cadeaus bij de Winkel van Sinkel of Bakker Boogers of cadeaucheques kopen bij de kraam van Euroscoop.

Voor alle leeftijden zijn er tal van gratis activiteiten. Maak je eigen kerstbal bij de kerstbal workshop of doe op zaterdag mee met de gezellige Circus workshop van Variëtéma.

Het Tilburgs Kinderkoor TiKiKo opent zaterdag de Winterfair met een prachtig optreden vanaf 12.30 uur. 

Winterfair Euroscoop


Op zaterdag worden er bovendien unieke posters en filmattributen verkocht voor het goede doel. Op zaterdagmiddag vindt de allereerste ludieke Kids Santa Run plaats. In samenwerking met Kinderstad kunnen kinderen in 2 leeftijdscategorieën mee rennen in Kerstkind outfit. Inschrijven kon tot vrijdag 7 december.

Op zondag 9 december vindt het KorenfesTival plaats. Vanaf 12.00 uur strijden de koren Bel Canto, Epic popkoor, het Tilburgs Mannenkoor La Renaissance, Berkel Enschot Zingt, Zanggroep Joy en Zanggroep Vocalis om de Euroscoop KorenfesTival bokaal.

Beide dagen is er buiten op het plein voor kinderen de mogelijkheid om samen met Scouting Esjeeka marshmallows te branden of kan er in het Iglo springkussen volop plezier behaald worden. Op zondag staat er bovendien een prachtige mobiele klimwand op het Olympiaplein, waar kinderen begeleid door Neoliet gratis hun klimkunsten vertonen.

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Komende evenementen

No current events.

Facebook

Verjaardagskalender

Vandaag jarig
Maud van Willigen (10 jr.)

Binnenkort jarig
Babette den Dungen (29 sep)
Amber van Rutten (30 sep)
Lissa Kwakoe (2 okt)
Esmee van den Berg (15 okt)

Onlangs jarig
Imane Otmani (15 sep)
Tieke van Roy (23 aug)
Milou van de Weijdeven (19 aug)
Demy Donders (7 aug)