Advertenties

Samenwerking Roteryclub Tilburg-Oost

Tilburgse Koerier 04-05-06

SamenwerkingRoteryclub Tilburg-Oost
en TiKiKo

Kinderkoor TiKiKo uit Tilburg gaat samen met de Rotery Club Tilburg-Oost geld inzamelen voor het eiland Nais. Dit eiland, op 125 kilometer afstand van de westkust van Sumatra, werd in december 2004 getroffen door een tsunami en later door een aardbeving. De samenwerking werd omlangs bezegeld met de ondertekening van een oprichtingsakte voor een gezamelijke stichting.

De ramp in Azië raakte zowel TiKiKo als de Rotery Club Tilburg-Oost emotioneel. De leden van de Roteryclub besloten om deel te nemen en financiële steun te gevn aan een meerjarig hulpproject voor het eiland Nias, gericht op kinderen en hun toekomstige zelfredzaamheid. Dat uitgangspunt spreekt ook TiKiKo in het bijzonder aan. Sinds de oprichting van het koor in 1989 worden met de opbrengsten van grote optredens steeds weer nieuwe goede kinderdoelen gesteund. In de afgelopen jaren bracht TiKiKo samen met een zusterclub van RC Tilburg-Oost dankzij de opbrengsten van musicals als The Wiz en Alice grote bedragen bijeen voor goede kinderdoelen in Bangladesh en Wit-Rusland. In november van dit jaar wil TiKiKo met de nieuwe voorstelling Matilde in de Tilburgse schouwburg een mooi bedrag bijeen brengen voor de kinderen op Nias. Kaarten voor de nieuwe voorstelling zijn te bestellen via www.tikiko.nl. De fraters van Tilburg, die al meer dan 17 jaar onderwijs verzorgen op het eiland, staan er garant op dat de giften voor 100 procent op de juiste bestemming terechtkomen.

Ondertekening oprichtingsakte
De voorzitter van de Werkgroep Nias Project van Roteryclub Tilburg-Oost, Sjef Leijs en de vice-voorzitter van TiKiKo, Jan de Waal Malefijt, ondertekenen de oprichtingsakte van de gezamelijke stichting, onder het toeziend oog van de notaris.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Komende evenementen

No current events.

Facebook

Verjaardagskalender

Vandaag jarig
Maud van Willigen (10 jr.)

Binnenkort jarig
Babette den Dungen (29 sep)
Amber van Rutten (30 sep)
Lissa Kwakoe (2 okt)
Esmee van den Berg (15 okt)

Onlangs jarig
Imane Otmani (15 sep)
Tieke van Roy (23 aug)
Milou van de Weijdeven (19 aug)
Demy Donders (7 aug)