Advertenties

Voor 'n bus

Stadsnieuws 15-11-08

Het Tilburgse kinderkoor TiKiKo zingt komende week -in samenwerking met Rotaryclub Tilburg-Leijdal- voor Braziliaanse straatkinderen.

 

Voor 'n bus

Het bekende Tilburgse kinder- en jongerenkoor TiKiKo brengt op 21, 22 en 23 november de musical 'Djona's Saga' in de schouwburgzaal van Theaters Tilburg. Om de twee jaar presenteert TiKiKo een musical, waarmee telkens een goed kinderdoel wordt ondersteund.

Er is ditmaal gekozen om in samenwerking met de Rotaryclub Tilburg-Leijdal een substantieel bedrag bijeen te brengen voor straatkinderen in Brazilië. Het vanuit Nederland opgezette en gecontroleerde 'Projeto Legal' heeft dringend geld nodig om een bus in te richten die als mobiel kantoor en mobiele rechtshulp een groter gebied kan bestrijken om de straatkinderen verbeterde kansen te bieden. TiKiKo wil het daarvoor benodigde geld bij elkaar zingen en spelen.

De extra uitdaging is dat TiKiKo met deze uitvoeringen tevens hoopt de amateur A-status te bereiken. Het verhaal van Djona's Saga gaat over het land van hierna, dat tijdelijk zonder koningin zit. Alleen degene die drie moeilijke opdrachten weet uit te voeren, mag de troon bestijgen. De zusjes Djona en Faye durven die klus wel aan. De decors zijn geschilderd door de Tilburgse schilder Rob van Trier.

Op vrijdag en zaterdag is de aanvang 20.15 uur; op zondag 23 november begint het matinee om 14:30 uur. Kaarten reserveren kan via www.tikiko.nl en via de Theaterbalie van Theaters Tilburg.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Komende evenementen

No current events.

Facebook

Verjaardagskalender

Vandaag jarig
Maud van Willigen (10 jr.)

Binnenkort jarig
Babette den Dungen (29 sep)
Amber van Rutten (30 sep)
Lissa Kwakoe (2 okt)
Esmee van den Berg (15 okt)

Onlangs jarig
Imane Otmani (15 sep)
Tieke van Roy (23 aug)
Milou van de Weijdeven (19 aug)
Demy Donders (7 aug)