Advertenties

TiKiKo druk bezig met productie

Focus op Reeshof, juni-juli 2010

TiKiKo is nu al regelmatig aan het repeteren in de aula van basisschool de Sporckt, doel is de uitvoering van de musical Bureau Zorgeloos op 19, 20 en 21 november in Theaters Tilburg.

Door Hans Sweep

Elke twee jaar maakt TiKiKo een grote productie, nu met het 20-jarig bestaan van het koor wordt er alles uit de kast gehaald. "Dit wordt de 4e productie met hetzelfde artistieke team. Het gaat over een politiekorps in een saai dorpje waar eigenlijk nooit iets gebeurt. Daarom wil de gemeenschap het korps opheffen. Ze besluiten daarom zelf maar streken uit te halen. Het is een komisch verhaal gebaseerd op de Zweedse film Kopps. De bestaande muziek is opnieuw gearrangeerd, de teksten werden zelf geschreven", vertelt voorziter Linda Middelhof (46). Repetitie Bureau Zorgeloos

Vorige week was de 1e werkdag van 5 werkdagen in totaal, naast de wekelijkse repetities op maandag. Dirigente Carla de Waal heeft het er druk mee. In totaal zijn er 120 leden tussen 6 - 24 jaar, waarvan de helft afkomstig is uit de Reeshof, die allemaal aan bod komen in de musical. Het is van belang om het verhaal in te slijpen bij de leden, daarvoor zullen ze ook thuis moeten oefenen.

Zijn er bekende Nederlandse zangers afkomstig van TiKiKo? "Ja, Paul Walthuis speelt in de musical Joseph", weet Middelhof. De opbrengst van de musical gaat naar een goed doel.

Meer info op tikiko.nl.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Komende evenementen

No current events.

Facebook

Verjaardagskalender

Vandaag jarig
Maud van Willigen (10 jr.)

Binnenkort jarig
Babette den Dungen (29 sep)
Amber van Rutten (30 sep)
Lissa Kwakoe (2 okt)
Esmee van den Berg (15 okt)

Onlangs jarig
Imane Otmani (15 sep)
Tieke van Roy (23 aug)
Milou van de Weijdeven (19 aug)
Demy Donders (7 aug)