Advertenties

Prima werkweekeinde TiKiKo: puntjes op de 'i' in kostuum

Focus op Reeshof, november 2010

De spanning was zondagmiddag van de gezichten van de 110 TiKiKo jongeren af te lezen. Tijdens het werkweekeinde, twee dagen intensief repeteren, vond namelijk de eerste doorloop in kostuum plaats. Uiteraard moest er ook nog het een en ander worden bijgeschaafd maar iedereen keek met een goed gevoel terug op dat hoogtepunt van het weekeinde.

De komende weken worden de puntjes op de 'i' gezet zodat de uitvoeringen op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 (matinee) sprankelen.

In het werkweekeinde kwam ook de Stichting Jabalpur de TiKiKo-leden vertellen wat het goede doel, dat aan Bureau Zorgeloos is gekoppeld, precies omvat. In heldere taal gaven Frits Horvers en Theo de Kort uitleg en de prachtige foto's spraken tot de verbeelding.Repetitie Bureau Zorgeloos

De grote ruimte in basisschool de Sporckt (Reeshof) waarover TiKiKo tijdens het werkweekeinde mag beschikken, bleek uitermate geschikt voor een weekeinde fanatiek repeteren.

Bureau Zorgeloos gaat over een rustig en vredig dorpje dat onder de indruk is van nieuweling Jessica. Is zij werkelijk een lieve dame of moeten de bewoners opletten voor deze femme fatale? De kaartverkoop verloopt via www.tikiko.nl.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Komende evenementen

No current events.

Facebook

Verjaardagskalender

Vandaag jarig
Maud van Willigen (10 jr.)

Binnenkort jarig
Babette den Dungen (29 sep)
Amber van Rutten (30 sep)
Lissa Kwakoe (2 okt)
Esmee van den Berg (15 okt)

Onlangs jarig
Imane Otmani (15 sep)
Tieke van Roy (23 aug)
Milou van de Weijdeven (19 aug)
Demy Donders (7 aug)