Advertenties

Repetities Tikiko in volle gang

Tilburgse Koerier, 20 september 2012

TILBURG - Met veel creativiteit toch een groots cabaret neerzetten in deze economische lastige tijd. Dat is wat Tikiko wil realiseren.

In basisschool de Borne te Tilburg wordt flink gerepeteerd voor de uitvoering van Seussical. Een jaarlijks groots en professioneel opgezette musical van Stichting Tikiko. Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 november zullen de voorstellingen plaatsvinden in Schouwburg Tilburg. Er zijn nog kaarten te koop via website www.theaterstilburg.nl.


Repetitie Seussical

Verbeelding
Al vele malen wist het artistieke team van Tikiko het publiek te verrassen met originele en professionele producties. Vier jaar geleden werd hiermee de A-status voor amateurs verkregen. Dit jaar is gekozen voor het verhaal van Seussical. De musical is gebaseerd op verhalen van de Amerikaanse schrijver en cartoonist Dr. Seuss. Zij komen samen in deze vrolijke en fantasierijke musical, die geheel draait om de kracht van de verbeelding. De show is daardoor geschikt voor jong en oud.

Creatieve benadering
Er is door vele vrijwilligers erg hard gewerkt om het project ook in deze moeilijke economische omstandigheden groots neer te zetten en er bovendien de Stiching Los Niños in Guatemala financieel mee te ondersteunen. Daarvoor was een creatieve, andere benadering nodig. Zo is er aan het sponsorpakket voor bedrijven een nieuwe sponsormogelijkheid toegevoegd, die direct op steun vanuit het bedrijfsleven kon rekenen. Met het ‘Jeugd voor Jeugd’ pakket kunnen bedrijven sponsoren en daarmee een groot aantal kaarten beschikbaar stellen voor groepen 8 van basisscholen in en rond Tilburg. Voor die doelgroep is de voorstelling erg leuk omdat ook zij traditiegetrouw op het einde van het schooljaar een cabaret verzorgen.


Daarnaast is de bekende Tilburgse Kunstschilder Rob van Trier, die al jarenlang de imposante decors schildert, bereid gevonden een aantal fragmenten van het decor beschikbaar te stellen om ze als kunstwerken los te verkopen direct na afloop van de voorstellingen. Mocht u erbij willen zijn, koop dan nu uw kaarten via www.theaterstilburg.nl. Bedrijven die enthousiast zijn kunnen zich nog melden bij Rotary Leijdal via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Peter van Oirschot

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Komende evenementen

No current events.

Facebook

Verjaardagskalender

Vandaag jarig
Maud van Willigen (10 jr.)

Binnenkort jarig
Babette den Dungen (29 sep)
Amber van Rutten (30 sep)
Lissa Kwakoe (2 okt)
Esmee van den Berg (15 okt)

Onlangs jarig
Imane Otmani (15 sep)
Tieke van Roy (23 aug)
Milou van de Weijdeven (19 aug)
Demy Donders (7 aug)