Advertenties

TiKiKo oefent in de Sporckt Musical Seussical

Focus op Reeshof, oktober 2012

Op 2 t/m 4 november staat TiKiKo wederom in Theaters Tilburg, dit jaar met de productie Seussical de Musical. Opbrengst van deze productie gaat in zijn geheel naar een goed doel: het vergroten van de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van arme kinderen in Guatamala. TiKiKo werkt hierbij nauw samen met de Rotaryclub Leijdal uit Tilburg.

Repetitie Seussical de Musical

Voorbereidingen voor deze musical zijn begin dit jaar gestart, wekelijks wordt hiervoor enthousiast gerepeteerd. Het decor wordt momenteel ontworpen en uitgewerkt door de Tilburgse kunstenaar Rob van Trier. De kleding wordt gemaakt door het naaiatelier van BOeMS. Met recht kunnen we dus spreken van een productie voor en door Tilburgers! In het eerste weekend van oktober werd er nog 2 dagen hard gerepeteerd in basisschool de Sporckt (Reeshof) om de laatste puntjes op de i te zetten. De aula van de Sporckt is goed gevuld met zo'n 96 kinderen plus begeleiders. De verdeling van de kinderen is ongeveer gelijk, 30 bij de aspiranten, 30 in de middengroep en 30 oudere leden. Ze oefenen voor de kleurrijke musical Dr. Seuss. In tegenstelling tot de vorige productie 2 jaar geleden, Bureau Zorgeloos, wordt deze musical bijna in zijn geheel gezongen. De kinderen komen op in gele, blauwe en paarse kledij. De kleding is door de dames van BOeMS gemaakt.

In de aula is exact de beschikbare ruimte van het podium in de schouwburg afgezet. Het is natuurlijk de bedoeling dat er levensecht geoefend kan worden. Afgaande op hetgeen we gezien hebben, beloofd het weer een spektakelstuk te worden met mooie zang en kleurrijke kostuums. Zo'n 30% van de leden is afkomstig uit onze wijk Reeshof.

Zin om er bij te zijn en het goede doel te ondersteunen? Kijk op www.tikiko.nl/seussical voor meer infomatie over het goede doel en de kaartverkoop.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Komende evenementen

No current events.

Facebook

Verjaardagskalender

Vandaag jarig
Maud van Willigen (10 jr.)

Binnenkort jarig
Babette den Dungen (29 sep)
Amber van Rutten (30 sep)
Lissa Kwakoe (2 okt)
Esmee van den Berg (15 okt)

Onlangs jarig
Imane Otmani (15 sep)
Tieke van Roy (23 aug)
Milou van de Weijdeven (19 aug)
Demy Donders (7 aug)