Advertenties

TiKiKo zingt en swingt voor kinderen in Guatemala

Tilburgse Koerier, 04 oktober 2012

TILBURG - Het Tilburgs kinder- en jongerenkoor TiKiKo brengt op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 november in Theaters Tilburg de musical Seussical. Leuk om heen te gaan. En je steunt ook nog eens het goede doel!

TiKiKoDe musical Seussical is gebaseerd op de verhalen van de Amerikaanse cartoontekenaar Dr. Seus. De show volgt de avonturen van Horton, een olifant die op een dag stemmen hoort komen uit een stofje. Hij ontdekt al snel dat op dit stofje de kleinste planeet van het universum aanwezig is. Op deze kleine planeet leeft een ras van kleine wezentjes die bekend staan als Wies. Iedereen in de jungle van Nool maakt Horton belachelijk omdat hij in iets gelooft wat hij niet kan laten zien. Horton blijft echter stug volhouden dat de Wies bestaan.....

Guatemala

De opbrengst van de musical gaat naar een hulpproject voor de armste kinderen in Guatemala, een land in Zuid-Amerika. Daarbij krijgt TiKiKo hulp van de Rotary Club Tilburg-Leydal. Ook nu weer zorgt de Rotary Club dat TiKiKo de musical uit kan voeren en dat er daardoor geld komt voor het ontwikkelingsproject Los Ninos in Guatemala.

Kaartjes

Wil jij een geweldige musical zien en tegelijkertijd de kinderen van Guatemala helpen? Koop dan snel kaartjes voor Seussical! De kaartjes kosten vanaf 17,50 euro per stuk en zijn te bestellen via de website www.theaterstilburg.nl of via www.tikiko.nl/seussical. Telefonisch zijn de kaarten ook te bestellen via  013-543 22 20. De voorstellingen op 2 en 3 november beginnen om 20.15 uur, op 4 november om 14.30 uur.

TiKiKo

TiKiKo is in 1989 ontstaan uit een Brabants/Tilburgse inzending voor het tv-programma ‘Kinderen zingen voor Kinderen’. Het koor kreeg vier jaar geleden de A-status voor amateurs. TiKiKo brengt regelmatig musicals op de planken. Kijk voor meer informatie over de musical op http://www.tikiko.nl/seussical.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Komende evenementen

No current events.

Facebook

Verjaardagskalender

Vandaag jarig
Maud van Willigen (10 jr.)

Binnenkort jarig
Babette den Dungen (29 sep)
Amber van Rutten (30 sep)
Lissa Kwakoe (2 okt)
Esmee van den Berg (15 okt)

Onlangs jarig
Imane Otmani (15 sep)
Tieke van Roy (23 aug)
Milou van de Weijdeven (19 aug)
Demy Donders (7 aug)