Advertenties

Filter
 • Bestuursleden (m/v) gezocht!

  Tilburg, 23 oktober 2015

  Onze huidige penningmeester Pascale Bauer heeft aangegeven dat zij, als gevolg van haar drukke agenda, eind dit jaar haar portefeuille beschikbaar stelt. Wij zijn daarom op zoek naar iemand met een gedegen financiële kennis die het takenpakket van Pascale over wil nemen.

  Daarnaast zijn wij nog op zoek naar enthousiaste en gedreven personen ter uitbreiding van het bestuur. Het takenpakket zal in overleg worden bepaald.

  Bent u geïnteresseerd in een van deze vacatures,  stuur dan een mail naar secretariaat@tikiko.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • Even voorstellen...Juliette Reuzer

  Juliette ReuzerMijn naam is Juliette Reuzer en ik ben vanaf dit jaar dirigente van TiKiKo. Ik ben twee jaar geleden afgestudeerd voor de Docent Muziek opleiding aan het Conservatorium in Tilburg. Ik geef momenteel muziekles aan het voortgezet-, Primair- en Speciaal Onderwijs. 

  Daarnaast ben ik dirigente van een kinderkoor en een vrouwenkoor in Vught.

  In de avonduren treed ik op als zangeres binnen een vocalgroup genaamd Blend-in’4. Wij bestaan uit 4 zangers en zangeressen die elkaar kennen van het conservatorium in Tilburg. Wij zingen voornamelijk close harmony stukken, die variëren van oude stijl vocal jazz tot pop.

 • Sponsors gezocht!

  Sponsors gezocht!Wie mag ik namens TiKiKo bellen of mailen om sponsormogelijkheden te bespreken ? We zijn met alle kleine beetjes blij! Bijvoorbeeld...

  Heeft u een eigen bedrijf en wilt u best nadenken over (een paar tientjes) sponsorgeld voor TiKiKo in ruil voor vermelding van uw bedrijf en logo tijdens de voorstellingen in oktober en vermelding in het programmaboekje ? Of heeft u zelf nog een ander idee om uw bedrijf op de kaart te zetten ? Ik denk graag met u mee!

  Werkt u in een organisatie waar ze bereid zijn om een paar euro bij te dragen aan de vereniging van uw zoon of dochter ? En weet u hoe wij dit aan kunnen pakken ? Ik pak de kans graag op!

  Wilt u zelf best een keer een extraatje doneren aan TiKiKo ? Of willen opa en oma, oom of tante een bijdrage leveren ?

  Heeft u vrienden of kennissen die contacten hebben met een drukkerij ? Wij hebben al lang de wens om promotiemateriaal te laten drukken, maar het ontbreekt ons aan de financiële middelen. Mag ik u of uw vriend of kennis bellen om te kijken welke tegenprestatie we kunnen leveren om goedkoop aan drukwerk te komen ?

  Heeft u zelf een nog een briljant idee om sponsorgeld in te zamelen?

  We hopen op veel respons!

  Namens TiKiKo neem ik graag de moeite om even met u te bellen of te mailen om te kijken wat mogelijk en wenselijk is! Dus geef even een seintje per mail of via een berichtje op mijn 06 nummer!

  Nandy Mannaert

  nandy@mannaertmusic.nl

  06-52364736

 • Prettige feestdagen...

  Fijne feestdagen

  Linda, Frank, Pascale, Malou, Ingrid, Irene, Frans, Nandy, Marie-Jose

 • Kerstpodium 2014

  Tilburg, 20 december 2014

  Een kleine foto impressie van het kerstpodium in het centrum van Tilburg is aan het fotoalbum toegevoegd.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Komende evenementen

No current events.

Facebook

Verjaardagskalender

Vandaag jarig
Niemand
Binnenkort jarig
Tieke van Roy (23 aug)
Imane Otmani (15 sep)
Maud van Willigen (16 sep)
Babette den Dungen (29 sep)

Onlangs jarig
Milou van de Weijdeven (19 aug)
Demy Donders (7 aug)
Amy Honders (30 jul)
Jur Naaijkens (29 jul)