Advertenties

Even voorstellen...Pascale Bauer

Pascale Bauer

Ik ben Pascale Bauer, vanaf heden nieuw bestuurslid van TiKiKo. Ik zing zelf al ruim 15 jaar in diverse koren en heb al in diverse besturen van koren gezeten. Ook heb ik aan de ontwikkeling van een aantal koorproducties vanaf het begin meegewerkt en hieraan ook zelf deelgenomen. Ik denk dan ook dat mijn kennis hierover zeker een bijdrage kan leveren aan TiKiKo.

Mijn 2 kinderen, Fiore (12 jaar) en Sam (9 jaar) zijn beiden lid van TiKiKo, waardoor ik al een geruime tijd de oproep voorbij zag komen voor nieuwe bestuursleden. Steeds dacht ik, zoals vermoedelijk zo velen, “daar heb ik geen tijd voor”. Uiteindelijk na het beëindigen van een van mijn bestuursfuncties bij een ander koor leek het me dan toch tijd om eindelijk maar eens ja te zeggen. Ook ik had/heb zo nu en dan wel eens kritiek, en niets is zo makkelijk als vanuit de zijlijn je ongenoegen te uiten toch?? Dus, handen uit de mouwen en daar gaan we !!

Ik kijk er dan ook naar uit om samen met de andere bestuursleden te bouwen aan de toekomst van TiKiKo, vooral met de productie van november in het verschiet. Hopelijk zet mijn verhaaltje andere ouders aan het denken om wellicht mijn voorbeeld te volgen, of er in ieder geval over na te denken. Vele handen maken licht werk en zonder bestuur geen TiKiKo. We hebben tenslotte nog versterking nodig. En vergeet niet, “het is echt leuk”!

Ik heb er in ieder geval zin in!!

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Komende evenementen

No current events.

Facebook

Verjaardagskalender

Vandaag jarig
Maud van Willigen (10 jr.)

Binnenkort jarig
Babette den Dungen (29 sep)
Amber van Rutten (30 sep)
Lissa Kwakoe (2 okt)
Esmee van den Berg (15 okt)

Onlangs jarig
Imane Otmani (15 sep)
Tieke van Roy (23 aug)
Milou van de Weijdeven (19 aug)
Demy Donders (7 aug)