Advertenties

Artikelen

Aanmelden Doe Dag 30 maart 2014


Inschrijven Doe Dag 2014

Wij zijn op zoek naar enthousiaste kinderen van 6 tot en met 9 jaar, die het leuk vinden om te zingen en te dansen. Op 30 maart organiseren wij een DoeDag in het Midi Theater. Er zal dan door onze dirigent Dave Hanhart een aantal liedjes ingestudeerd worden, die daarna ook nog door een choreografe van een dans zullen worden voorzien. Wat je tijdens de DoeDag leert, wordt aan het einde van de middag samen met het  voltallige TiKiKo-koor geoefend. Om 16:00 zal er door jullie een mini-optreden worden verzorgd in de grote zaal van het Midi Theater.

Iedereen die het leuk vindt, kan dit optreden bijwonen. Dit optreden geeft al een voorproefje van onze jubileum concerten die begin november in Theaters Tilburg worden uitgevoerd. Wie weet kun jij daar dan ook op het podium staan! 

Meld je hier aan voor de Doe Dag en vermeld in het veld opmerkingen: DoeDag. Zorg dat je er snel bij bent, er is maar plaats voor maximaal 30 deelnemers!

Inschrijfgeld bedraagt € 10,00 inclusief consumptie en snoepzak. Mocht je vervolgens lid willen worden van TiKiKo, dan hoeft er geen inschrijfgeld meer betaald te worden.

Klik hier om een exemplaar van de poster te downloaden.

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Komende evenementen

No current events.

Facebook

Verjaardagskalender

Vandaag jarig
Maud van Willigen (10 jr.)

Binnenkort jarig
Babette den Dungen (29 sep)
Amber van Rutten (30 sep)
Lissa Kwakoe (2 okt)
Esmee van den Berg (15 okt)

Onlangs jarig
Imane Otmani (15 sep)
Tieke van Roy (23 aug)
Milou van de Weijdeven (19 aug)
Demy Donders (7 aug)